25 ian. 2014

Prin angajarea de personal domestic, bona, guvernanta, babysitter sau menajera, se castiga timp pentru activitatile cu adevarat importante

Dupa un job solicitant este necesara si rezolvarea responsabilitatilor casnice? Dupa ce va achitati de ele, va ramane prea putin timp si energie pentru a petrece momente de calitate cu partenerul de viata si cu copii?

Angajarea de personal domestic nu mai este un moft. Este o necesitate. O cariera care solicita multe ore petrecute la serviciu, de putine ori lasa vremea necesara si pentru rezolvarea sarcinilor familiale, cu atat mai putin pentru o discutie relaxata, privitul unui film, iesitul in oras, mers in parc cu copii sau joaca cu ei. Daca vrem sa ne bucuram de lucrurile cu adevarat importante, gatitul, spalatul si calcatul rufelor, curatenia in casa, stransul si aranjatul lucrurilor, le putem rezolva prin angajarea unei bone, guvernante, babysitter sau menajere. Pentru un salariu de cateva sute de lei lunar, putem castiga momente nepretuite.

Pentru ca increderea intr-o persoana care intra in casa nu e un lucru la indemana, recrutati bona, guvernanta, babysitterul sau manajera printr-o agentie profesionista. In urma unui proces de evaluare riguros, complex, se pot obtine mult mai multe informatii decat in mod obisnuit, iar acest lucru va permite sa luati o decizie mai buna. In plus, la agentia de bone proBona, specializata in recrutarea personalului domestic, puteti inlocui fara eforturi si costuri suplimentare personalul, daca solicitarile se schimba.